Tuotteet

 

Silmälasilinssit tilaamme pääosin Piiloset:lta, ainoalta suomalaiselta toimittajalta joka hioo linssit kotimaassa. Valikoimassa on useita erinlaisia moniteholinssityyppejä sekä kaksi- ja yksiteholinssejä. Yleensä linssit pinnoitetaan kovapinnoitteella, jotta ne kestäisivät paremmin kulutusta. Usein linssit käsitellään myös heijastamattomiksi, jolloin niiden valonläpäisy on suurempi ja näin saavutetaan parempi näöntarkkuus. Auringossa tummuvat fototrooppiset linssit voivat olla myös erinomainen vaihtoehto herkästi häikästyville.

 

Meillä on rusas valikoima useiden eri valmistajien Kehyksiä. Sivuillamme on suoria linkkejä edustamiemme merkkien nettisivuiille.

 

Pääasiallinen piilolasitoimittajamme on CibaVision, mutta tilaamme tuotteita tarvittaessa myös muilta maahantuojilta, jotta löydettäisiin mahdollisimman hyvin asiakkaalle sopiva vaihtoehto.

 

 

Meillä on kattava aurinkolasimallisto, myös lapsille on useita mukavia vaihtoehtoja. Luonnollisesti asiakas saa halutessaan aurinkolasit myös omilla vahvuuksilla.